Behandlingar & Priser

boka:

072-4540004

maria@ruthwellness.se

Naturmedicinsk Konsultation


60 min SEK 999

Du kontaktar mig av en anledning. Du känner att det är något som inte är i balans. Vi samtalar kring hela dig. Jag ställer frågor om hur du mår i kroppen, i tankarna, känslorna och i själen. Jag ser samband mellan det du berättar och din kontaktorsak och kartlägger med hjälp av den uråldriga kunskapen från folkmedicinen  en naturmedicinsk diagnos. Efter samtalet får du ett utlåtande av mig och vi tittar gemensamt på förändringar du kan göra.


Kom ihåg! Det är du och din kropp som skapar förändringen. Det kan ta tid att ändra på gamla vanor och återfå balans. Med hjälp av naturmedicinens många möjligheter hittar vi just din väg!

Akupressurmassage /Meginemassage


90 min SEK 1222

60 min SEK 999

Detta är en massage där muskler och akupressur-punkter stimuleras. När vi stimulerar dessa områden får kroppen hjälp att lösa upp spänningar och stagnationer både fysiskt och emotionellt.
Detta frigör kraft som stärker kroppen och kroppens egen självläkande förmåga. Behandlingen är cirkulationsfrämjande och avslappnande. Ddet är möjligt att den även sätter igång utrensning i kroppen.


Har du gjort en naturmedicinsk konsultation, så behandlar vi hela kroppen men fokuserar på just de punkter som behöver balanseras.


Medmänskligt Samtal


60 min SEK 999

Tro, andlighet, meningen med livet och andra existensiella funderingar du bär på men kan tala med någon om.

Jag lyssnar på dina tankar, din berättelse, det du bär med dig.

Det finns inget rätt eller fel, inget dömmande, inget som är konstigt. Jag tillhör ingen religion eller trosamfund och tänker att det finns lika många vägar till "sanningen" som det finns själar här på jorden.

Detta är en stund som du ger dig själv, för att få möjlighet att utforska och gå djupare i din personliga utveckling, din självkännedom och för att få berätta just det du har på hjärtat.

Även detta, en viktig del i självläkningen.


OBS! "Medmänskligt samtal" handlar bl.a. om att ge stöd till en person som själv klarar av, vill undersöka och ta ansvar för sitt liv och som vill hitta en egen väg tillbaka till sitt sanna jag. Detta ersätter inte samtal med legitimerad vårdpersonal och vi hävdar inte att vi har kompetensen att stötta i svåra livskriser. Vid akuta problem, vänd dig alltid till sjukvården.

Zonterapi


45 min SEK 777

Behandling av fötter där vi trycker på och stimulerar reflexpunkter under fötterna, som motsvara punkter i kroppen.

Du ligger mjukt på rygg på vår behandlingsbänk (går även att sitta upp om så önskas) och lyssnar på avslappnande musik medan terapeuten sitter vid fotändan och behandlar fötterna.

I Naturmedicinen tänker vi alltid på helheten och därför behandlar vi efter ett heltäckande schema. När du upplever att det känns ömt vid någon punkt, så betyder det att det finns en stagnation och obalans i den motsvarande kroppsdelen/ organet.

För att lösa upp stagnationen, måste vi trycka och massera på det ömma området, vilket ibland kan kännas smärtsamt.


Vi behandlar helheten och går sedan närmare in på problemområden.

OBS! Detta kan sätta igång en stor utrensning.


Zonterapi används ofta vid bl.a. stressymptom, cirkulationsproblem, menstruationsbesvär & PMS, sömnsvårigheter, huvudvärk & migrän, mage- & tarmproblem, smärtor från t.ex. rygg & nacke mm.

Kroppens självläkningsförmåga är fantastisk.

Har vi dock utsatt kroppen en längre tid för påfrestningar, kan vi behöva stötta kroppen och ge den de bästa förutsättningar, så att den kan återfinna balans.


Vi hjälper kroppen med örter i form av teer, tinkturer, salvor och infusioner. Örter kommer med kompletta byggstenar som kroppen kan ta upp. Självklart beaktar vi rätt dosering. Moxibution eller Moxa, som det kallas, är en värmebehandling med ultraviolet ljus i form av gråbo-stav. Detta är en uråldrig kinesisk läketradition som värmer och "fyller på" med energi.

Med hjälp av koppning "drar vi ut" överskottsenergi som har skapat en stagnation. Ovan behandlingar ingår vid behov i Akupressur/ Meginemassagen.


Råd om ovan samt livsstilsförändringar, tillskott, motion, mental träning och meditation ingår i den naturmedicinska konsultationen.


Vad våra kunder säger

"Professionellt bemötande i mysig miljö med en underbart avslappnande massage. Konsultationssamtalet gav mig nya insikter. Tack!"

Lisa

"Underbart rogivande att komma till dig Maria. Hade med mig ett lugn hela dagen och en positiv och skön känsla. Tack för en härlig stund!"

Camilla

Vardagar 9:00-16:00 (lämna meddelande, då vi kan vara i behandling)072-454 00 04

Copyright © Alla rättigheter förbehållna